Ervaringen

Coaching kan veel voor een mens doen. Lees hier de ervaringen van anderen.

Coaching ervaringen bij Inner Flow

Lichamelijke beperkingen

"Ik zie weer mogelijkheden en weet wat ik kan mét mijn rugklachten!"

Na een periode van 5 jaar thuis te hebben gezeten met mijn rugklachten heb ik met behulp van mijn coach onderzocht wat de mogelijkheden zijn voor mij op de arbeidsmarkt. Voorheen werkte ik in de horeca, wat nu niet meer kan met mijn beperking. Ik had nooit voor mogelijk gehouden weer drie dagen in de week als vrijwilliger aan het werk te zijn bij de voedselbank! Ik kijk weer met vol vertrouwen naar de toekomst en weet welke stappen ik nog ga zetten.
Coaching ervaring
Man (43)
Amsterdam

"Het traject heeft mij erg geholpen, ik weet nu wat m'n kwaliteiten zijn"

Door bekkenklachten heb ik het afgelopen jaar niet kunnen werken. Terugkeren op de arbeidsmarkt wekte veel angstgevoelens bij mij op, omdat ik niet goed wist waar ik goed in ben en de Nederlandse taal niet zo goed spreek. Het coachtraject heeft mij erg geholpen; ik weet nu wat mijn kwaliteiten zijn en heb ook het zelfvertrouwen om een sollicitatiegesprek te voeren in het Nederlands (ook mijn cv herschreven).
Vrouw (29)
Purmerend

"Een toekomst met deeltijdbaan is voor mij nu mogelijk​"

Ik heb mijn leven lang in de culturele sector gewerkt, echter 6 jaar geleden kreeg ik ernstige vermoeidheidsklachten en ben ik in de ziektewet beland. Na heel veel onderzoeken bleek dat ik het chronische vermoeidheidssyndroom had. Ik heb geleerd mijn grenzen aan te geven in mijn re-integratietraject en belemmerende gedachtes om te keren in mogelijkheden en acties! Mijn angsten heb ik overwonnen en heb inzicht gekregen wat mij energie kost en juist geeft.
Vrouw (54)
Amsterdam

"Ik had hulp nodig om te ontdekken wat ik nog wel zou kunnen"

Ik heb van jongs af aan in de beveiliging gewerkt totdat ik door een langdurig ziekbed uitviel. Ik ben een tijd uit de roulatie geweest en had ondersteuning nodig om te ontdekken wat ik lichamelijk en psychisch nog wel zou kunnen. Doordat de focus tijdens het coachtraject juist lag op mijn mogelijkheden heb ik tijdens het traject, boven mijn eigen verwachting, grote stappen kunnen maken. Mijn zelfvertrouwen is sterk gegroeid en ik durf weer nieuwe sociale contacten aan te gaan en bouw sinds lange tijd ook weer een netwerk op!
Coaching ervaring
Man (43)
Amstelveen

Psychische klachten

"Ik kijk weer stukken positiever naar de toekomst"

Na een lange donkere periode door mijn depressie, heb ik veel werkgerelateerde inzichten opgedaan en mogelijkheden ontdekt op de arbeidsmarkt waar ik enthousiast over ben! Door middel van vrijwilligerswerk heb ik weer een ritme opgebouwd en mijn zelfvertrouwen is echt toegenomen. Ik kijk weer stukken positiever naar de toekomst!
Coaching ervaring
Man (44)
Amsterdam

"Nu weet ik wat ik nog wel kan en ik weet ook welke stappen ik nog kan zetten."

Ik ben erg geholpen door mijn coach doordat ik, ondanks mijn langdurige psychische klachten, nu weet wat ik nog wel kan en waar ik ook goed in ben. Ik kijk weer vol vertrouwen naar de toekomst en weet ook welke stappen ik nog kan zetten.
Vrouw (45)
Amsterdam

Burn-out

"Ik heb geleerd grenzen te stellen en voor mezelf op te komen"

Tijdens de coachgesprekken heb ik ervaren dat ik juist weer energie kan krijgen door activiteiten aan te gaan die ik eerst niet durfde. Door de druk op mijn werk in combinatie met privé problemen kon ik mijn werk niet meer volhouden en kreeg ik een burn-out. Ik heb geleerd grenzen te leren stellen en voor mezelf op te komen.
Coaching ervaring
Man (31)
Amstelveen

"Door het inbouwen van een ritme krijg ik juist weer energie"

Door ernstige burn-out klachten ben ik inmiddels al 2 jaar niet meer werkzaam als administratief medewerker. Ondanks dat ik me nog erg moe voel en onzeker was of ik ooit weer een normale baan kon volhouden ben ik het traject aangegaan. Tijdens de coachgesprekken heb ik ervaren dat ik door middel van het langzaam opbouwen van de uren van het vrijwilligerswerk en het inbouwen van een ritme ik juist weer energie kan krijgen. Dank voor het coachtraject!
Coaching ervaring
Man (39)
Amsterdam

"Ik werd écht gezien, gehoord en mijn behoefte stond weer voorop"

Na jarenlang over mijn grenzen te zijn gegaan als verkoopster bij een kledingwinkel ben ik anderhalf jaar geleden in een burn-out terecht gekomen. Ik kon niet meer werken, was een lange periode lusteloos, had depressieve gevoelens en kwam vaak mijn bed niet meer uit waarover ik me schuldig voelde richting mijn gezin. Samen met mijn coach heb ik in mijn eigen tempo gewerkt aan het herstellen van mijn energiebalans, het stellen van grenzen en het opbouwen van een leefritme. Ik ben zeer tevreden met de begeleiding die ik kreeg, ik werd écht gezien, gehoord en mijn behoefte stond eindelijk weer voorop!
Vrouw (25)
Gelderland

Hogeropgeleiden

"Ik heb geleerd om te gaan met mijn perfectionisme"

Ik stond enigszins sceptisch tegenover het coachtraject, omdat ik al eerder een coachtraject had gevolgd als advocaat-stagiair. Echter heb ik waardevolle nieuwe inzichten opgedaan die mij hebben gesterkt om weer op een verantwoord tempo onderdeel uit te maken van de maatschappij. Ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren, grenzen te stellen en om te gaan met de belemmerende kanten van mijn perfectionisme. Een coachtraject op maat, zeer geschikt voor hoger opgeleiden!
Vrouw (32)
Amsterdam

Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag