Team

'Bij Inner Flow staan we voor persoonlijke en professionele Werkfit trajecten waarin uw behoefte centraal staat'

Inner Flow is opgericht door Florentine Moonen en Vivianne Snippe. Professionele re-integratie coaches met jarenlange kennis en ervaring met het uitvoeren van coachings en re-integratieactiveiten.

Re-integratie coaches Vivianne en Florentine

Onze coaches hebben opleidingen gevolgd die geaccrediteerd zijn door de NOBCO en de EMCC.

Onze coaches leven de ethische code na.

Re-integratie coach & loopbaancoach Birgit Hulshuis

Birgit Oyen

Re-integratie & loopbaancoach

“Als (intercultureel) psycholoog en coach is het mijn passie om te zoeken naar wat mensen blij maakt: de glimlach op uw gezicht. Ik werk mensgericht, analytisch en vind het belangrijk om de gevonden inzichten om te zetten in praktische werkbare stappen.

Persoonlijk heb ik ook een tijd gezocht naar de plek waar ik het beste tot mijn recht kwam. Uit ervaring weet ik dat dit met vallen en opstaan gaat en iedereen dit op zijn eigen tempo moet doen. Daarom begeleid ik u met veel plezier u bij uw traject. We gaan samen kijken naar wat er bij u past, waar uw passie ligt en welke mogelijkheden u op dit moment heeft.

Kernwoorden zijn: een glimlach, haalbare stapjes, zonder oordeel, geduldig en met vertrouwen. Tevens heb ik ervaring met het coachen van hoogbegaafde mensen.”


Birgit is onze coach voor regio Ede.

Gerda Olij

Re-integratie & loopbaancoach

“Ik ben coach geworden omdat mijn interesse bij mensen ligt en ik graag anderen een stap verder help bij hun persoonlijke groei en vakkundige ontwikkeling.

Uw coachvraag staat bij mij centraal en dat kunnen levens- of loopbaanvraagstukken zijn. Ik ben enthousiast, positief, praktisch en doelgericht ingesteld en met een vleugje humor ook confronterend. Soms zijn de vragen die u heeft groot en voelt u afstand tot uw doel of wens. 

Ik help de stappen kleiner te maken, waardoor het doel haalbaar wordt en u weer vertrouwen in de toekomst en uzelf krijgt. Tijdens het coachtraject kijk ik vooral naar de mogelijkheden, wat geeft u energie? Waar wordt u blij van? Wat heeft u nodig om te komen waar u wilt zijn?

Vóór mijn loopbaan-switch naar professioneel coach, was ik werkzaam als manager in het bedrijfsleven. In mijn werk als coach put ik regelmatig uit deze schat aan praktijkervaring en geef ik u een eerlijk en realistisch perspectief op uw loopbaan”.

Gerda is onze coach voor regio Aalsmeer.

Elke Jaarsma-Blom

Coach / Psychosociaal therapeut

Mijn collega’s en cliënten omschrijven mij als een enthousiaste, bevlogen coach die met passie, warmte, doelgerichtheid, inspiratie en humor mensen ondersteunt en begeleidt op hun pad.

Het mooie aan Werkfit trajecten vind ik dat ze een combinatie zijn van persoonlijke effectiviteit en arbeidsmarktoriëntatie. Terwijl je onderzoekt welk werk het beste bij je past, werk je aan je persoonlijke ontwikkeling waardoor je sterker in je schoenen komt te staan en minder last van je belemmeringen zult hebben.

Naast Werkfit trajecten begeleid ik ook mensen in Modulaire trajecten zoals ‘participatie interventie’ of ‘bevordering maatschappelijke deelname of ‘begeleiding bij scholing’ Bij deze trajecten ligt de focus minder op de arbeidsmarkt en meer op het actiever worden buitenshuis. Stap voor stap ontdekken we hoe en waar je het beste tot je recht komt, hoe je met je (beperkte) energie kunt omgaan, hoe en wanneer je grenzen aangeeft.

We werken tijdens coachtrajecten aan zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfcompassie. Het resultaat is dat je positiever kijkt naar jezelf en naar de toekomst. Je ziet en voelt (weer) perspectief, hebt meer (zelf)vertrouwen en je laat je niet (meer) uit het veld slaan door tegenslagen. Ik werk met inzichten uit de positieve psychologie, mindfulness, zelfcompassie, ACT en zet soms yoga en ontspanningsoefeningen in. Vooral mensen met weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld voelen zich bij mij thuis.

Elke is onze coach voor regio Haarlem.

Jacqueline Huner

re-integratie & loopbaancoach

“Mijn naam is Jacqueline Huner, inmiddels 59 jaar oud en van oorsprong kinderverpleegkundige. Na lang werken en coachen in die beroepsgroep, eigenaar van een kinderthuiszorgorganisatie te zijn en later manager leren en ontwikkelen bij een zorginstelling, werd het tijd mijn passie achterna te gaan als professioneel coach.

Na het afronden van mijn coachopleiding werk ik als re-integratie en lifecoach met als aandachtsgebied leefstijlcoaching en stress/burn-out coaching. Voor mij is humor en waar nodig te confronteren een waardevolle toevoeging aan mijn manier van coachen. Samen gaan we aan de slag om stappen te maken in uw re-integratietraject door het onderzoeken van uw kwaliteiten, passies en verlangens.

Ik zie de mens als een huis met ramen en deuren die je zelf open kunt zetten.

Soms moet er onderhoud gepleegd worden aan het huis of zelfs gesloopt worden om een vernieuwd huis neer te zetten. Ik help graag een handje mee om samen met u aan uw nieuwe huis te werken, nieuwe of gerenoveerde ramen en deuren te vinden zodat u met een heldere blik naar uw toekomst kunt kijken.”

Jacqueline is onze coach voor Amsterdam en Ouderkerk aan de Amstel

Marga van Eig

re-integratie & loopbaancoach

Ik ben een geregistreerde coach op het gebied van loopbaan coaching, managementcoaching, re-integratie coaching en persoonlijke ontwikkeling. Met mijn uitgebreide ervaring als werknemer, manager, moeder, dochter, vriendin, partner en bovenal als mens, ben ik in staat om je te helpen jezelf te ontdekken en jou in staat te stellen doelen te bereiken op basis van je eigen sterke punten. Ik geloof dat als je jezelf beter leert begrijpen, je makkelijker keuzes kunt maken in je carrière en leven.

In mijn coaching probeer ik de zakelijke kant te combineren met gevoel voor humor en empathie en daarmee de verbondenheid met jou als individu. Ik zet me in om een veilige omgeving te creëren en waarin jij je op je gemak voelt en in staat wordt gesteld om positieve veranderingen door te voeren.

Ik ben toegewijd aan het bieden van ondersteuning en begeleiding aan mijn cliënten en ik kijk uit naar de mogelijkheid om met jou samen te werken.

Marga is onze coach voor Alkmaar, Amsterdam en Zaandam.

Re-integratie coach & loopbaancoach Florentine Moonen

Florentine Moonen

Re-integratie & loopbaancoach

“Ik kan mij als coach goed inleven in diverse hulpvragen door mijn uitgebreide coachervaring met cliënten die (langdurig) uit het arbeidsproces zijn en door mijn persoonlijke ervaring in familie- en vriendenkring met burn-out, depressie, verslaving en OCD.

Als coach werk ik doelgericht en probleemoplossend, om uw vooraf gestelde doelen te behalen en te integreren in de praktijk.

Met mijn empathische, energieke, intuïtieve, en soms humorvolle benadering krijg ik mijn cliënten in beweging, zodat er weer ruimte komt om stappen te gaan maken met de soms beperkte (fysieke) mogelijkheden van de cliënt. Gezamenlijk stellen we een op maat gemaakt traject samen, waarin uw behoeftes centraal staan. We gaan kijken waar uw kwaliteiten liggen om deze vervolgens in te gaan zetten om uw doel te bereiken en ook om eventuele obstakels en niet helpende overtuigingen te overwinnen.

Door het behalen van diverse opleidingen met betrekking tot coaching, kan ik diverse methodieken & professionele technieken inzetten die aansluiten bij de behoeften van de cliënt.”

Florentine is onze coach in Amsterdam.

Re-integratie coach & loopbaancoach Vivianne Snippe

Vivianne Snippe

Re-integratie & loopbaancoach

“Als betrokken en positief ingestelde coach begeleid ik u op een motiverende wijze tijdens uw UWV coachtraject. Samen verkennen we uw kansen en mogelijkheden en zetten we een koers uit om uw coachdoelen te behalen, in een tempo dat bij u past.

Ik heb veel ervaring met het begeleiden van cliënten, die uitdagingen hebben op het gebied van mentale weerbaarheid. Ook ben ik sterk in het coachen van cliënten die door omstandigheden een carrièreswitch moeten maken. 

Ik coach vanuit de positieve psychologie wat betekent dat we vooruit kijken en dat we uw talenten of kwaliteiten optimaal benutten om de volgende stap in uw persoonlijke traject te kunnen zetten. Naast gediplomeerd professioneel coach ben ik criminoloog en ik neem deze analytische kant van mij graag mee om u zo goed mogelijk te begeleiden. Voor mij is ieder coachtraject maatwerk en staat uw behoefte voorop.”

Vivianne is onze coach in Amsterdam & Ouderkerk aan de Amstel.

Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag