Team

'Bij Inner Flow staan we voor persoonlijke en professionele Werkfit trajecten waarin uw behoefte centraal staat'

Inner Flow is opgericht door Florentine Moonen en Vivianne Snippe. Professionele re-integratie coaches met jarenlange kennis en ervaring met het uitvoeren van coachings en re-integratieactiveiten.

Re-integratie coaches Vivianne en Florentine

Onze coaches hebben opleidingen gevolgd die geaccrediteerd zijn door de NOBCO en de EMCC.

Onze coaches leven de ethische code na.

Re-integratie coach & loopbaancoach Birgit Hulshuis

Birgit Oyen

Re-integratiecoach/ Psycholoog

“Als (intercultureel) psycholoog en coach is het mijn passie om te zoeken naar wat mensen blij maakt: de glimlach op uw gezicht. Ik werk mensgericht, analytisch en vind het belangrijk om de gevonden inzichten om te zetten in praktische werkbare stappen.

Persoonlijk heb ik ook een tijd gezocht naar de plek waar ik het beste tot mijn recht kwam. Uit ervaring weet ik dat dit met vallen en opstaan gaat en iedereen dit op zijn eigen tempo moet doen. Daarom begeleid ik u met veel plezier u bij uw traject. We gaan samen kijken naar wat er bij u past, waar uw passie ligt en welke mogelijkheden u op dit moment heeft.

Kernwoorden zijn: een glimlach, haalbare stapjes, zonder oordeel, geduldig en met vertrouwen. Tevens heb ik ervaring met het coachen van hoogbegaafde mensen.”


Birgit is onze coach voor regio Ede.

Gerda Olij

Re-integratiecoach

“Ik ben coach geworden omdat mijn interesse bij mensen ligt en ik graag anderen een stap verder help bij hun persoonlijke groei en vakkundige ontwikkeling.

Uw coachvraag staat bij mij centraal en dat kunnen levens- of loopbaanvraagstukken zijn. Ik ben enthousiast, positief, praktisch en doelgericht ingesteld en met een vleugje humor ook confronterend. Soms zijn de vragen die u heeft groot en voelt u afstand tot uw doel of wens. 

Ik help de stappen kleiner te maken, waardoor het doel haalbaar wordt en u weer vertrouwen in de toekomst en uzelf krijgt. Tijdens het coachtraject kijk ik vooral naar de mogelijkheden, wat geeft u energie? Waar wordt u blij van? Wat heeft u nodig om te komen waar u wilt zijn?

Vóór mijn loopbaan-switch naar professioneel coach, was ik werkzaam als manager in het bedrijfsleven. In mijn werk als coach put ik regelmatig uit deze schat aan praktijkervaring en geef ik u een eerlijk en realistisch perspectief op uw loopbaan”.

Gerda is onze coach voor regio Aalsmeer.

Elke Jaarsma-Blom

Coach / Psychosociaal therapeut

Mijn collega’s en cliënten omschrijven mij als een enthousiaste, bevlogen coach die met passie, warmte, doelgerichtheid, inspiratie en humor mensen ondersteunt en begeleidt op hun pad.

Het mooie aan Werkfit trajecten vind ik dat ze een combinatie zijn van persoonlijke effectiviteit en arbeidsmarktoriëntatie. Terwijl je onderzoekt welk werk het beste bij je past, werk je aan je persoonlijke ontwikkeling waardoor je sterker in je schoenen komt te staan en minder last van je belemmeringen zult hebben.

Naast Werkfit trajecten begeleid ik ook mensen in Modulaire trajecten zoals ‘participatie interventie’ of ‘bevordering maatschappelijke deelname of ‘begeleiding bij scholing’. Bij deze trajecten ligt de focus minder op de arbeidsmarkt en meer op het actiever worden buitenshuis. Stap voor stap ontdekken we hoe en waar je het beste tot je recht komt, hoe je met je (beperkte) energie kunt omgaan, hoe en wanneer je grenzen aangeeft.

We werken tijdens coachtrajecten aan zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfcompassie. Het resultaat is dat je positiever kijkt naar jezelf en naar de toekomst. Je ziet en voelt (weer) perspectief, hebt meer (zelf)vertrouwen en je laat je niet (meer) uit het veld slaan door tegenslagen. Ik werk met inzichten uit de positieve psychologie, mindfulness, zelfcompassie, ACT en zet soms yoga en ontspanningsoefeningen in. Vooral mensen met weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld voelen zich bij mij thuis.

Elke is onze coach voor regio Haarlem.

Dieudonné

Re-integratiecoach

Ik ben Dieudonné, een toegewijde coach met als doel om in verbinding te zijn met anderen. Mijn missie is om jou te begeleiden naar je ‘eigen kracht’ en zelfacceptatie, waarbij het centraal staat om te ontdekken wat werkelijk belangrijk voor je is.

Als coach wil ik mijn ervaring en kennis delen, waarbij ik de nadruk leg op positiviteit en het herwinnen van energie tijdens ons gezamenlijk traject. In mijn coaching werken we ‘samen’ aan een einddoel. We gaan op weg naar groei, zelfontdekking en het bereiken van doelen, waarbij ik waardevolle ondersteuning kan bieden.

Graag help ik je om stapsgewijs aan de slag te gaan met je re-integratie waarin we focussen op wat wel mogelijk is en werken aan een positieve mindset. We ontdekken samen nieuwe mogelijkheden en bouwen veerkracht op. Het ‘samen doen’ geldt ook hier, want ik geloof in jouw kracht om je weerop de arbeidsmarkt te helpen.

Als coach wil ik een veilige ruimte creëren waarin jij je op je gemak voelt. Mijn rustige persoonlijkheid en luistervaardigheden stellen mij in staat om echt de tijd te nemen en aanwezig te zijn voor jou wat essentieel is in dit proces.

Dieudonne is onze coach voor regio Ede

Jacqueline Huner

Re-integratiecoach
Stress/ Burn-out/ Vitaliteitscoach

“Mijn naam is Jacqueline Huner, inmiddels 59 jaar oud en van oorsprong kinderverpleegkundige. Na lang werken en coachen in die beroepsgroep, eigenaar van een kinderthuiszorgorganisatie te zijn en later manager leren en ontwikkelen bij een zorginstelling, werd het tijd mijn passie achterna te gaan als professioneel coach.

Na het afronden van mijn coachopleiding werk ik als re-integratie en lifecoach met als aandachtsgebied leefstijlcoaching en stress/burn-out coaching. Voor mij is humor en waar nodig te confronteren een waardevolle toevoeging aan mijn manier van coachen. Samen gaan we aan de slag om stappen te maken in uw re-integratietraject door het onderzoeken van uw kwaliteiten, passies en verlangens.

Ik zie de mens als een huis met ramen en deuren die je zelf open kunt zetten.

Soms moet er onderhoud gepleegd worden aan het huis of zelfs gesloopt worden om een vernieuwd huis neer te zetten. Ik help graag een handje mee om samen met u aan uw nieuwe huis te werken, nieuwe of gerenoveerde ramen en deuren te vinden zodat u met een heldere blik naar uw toekomst kunt kijken.”

Jacqueline is onze coach voor Amsterdam en Ouderkerk aan de Amstel

Marga van Eig

Re-integratiecoach

Ik ben een geregistreerde coach op het gebied van loopbaan coaching, managementcoaching, re-integratie coaching en persoonlijke ontwikkeling. Met mijn uitgebreide ervaring als werknemer, manager, moeder, dochter, vriendin, partner en bovenal als mens, ben ik in staat om je te helpen jezelf te ontdekken en jou in staat te stellen doelen te bereiken op basis van je eigen sterke punten. Ik geloof dat als je jezelf beter leert begrijpen, je makkelijker keuzes kunt maken in je carrière en leven.

In mijn coaching probeer ik de zakelijke kant te combineren met gevoel voor humor en empathie en daarmee de verbondenheid met jou als individu. Ik zet me in om een veilige omgeving te creëren en waarin jij je op je gemak voelt en in staat wordt gesteld om positieve veranderingen door te voeren.

Ik ben toegewijd aan het bieden van ondersteuning en begeleiding aan mijn cliënten en ik kijk uit naar de mogelijkheid om met jou samen te werken.

Marga is onze coach voor Alkmaar, Amsterdam en Zaandam.

Bianca van der Riet- Groeneveld

Re-integratiecoach

Als re-integratiecoach ben ik betrokken, positief en nieuwsgierig. Ik vind het belangrijk dat mensen zich prettig voelen en laat hen graag in hun eigen tempo onderzoeken wat ze nodig hebben om weer verder met hun leven en/of werk te kunnen.

Ik sta voor actieve coachsessies, waarin we ook praktisch aan de slag gaan. Daarnaast coach ik doel- en oplossingsgericht, vanuit vertrouwen en oprechte aandacht. Door mijn open houding voelen mensen zich snel bij mij op hun gemak. Gezamenlijk stellen we een op maat gemaakt re-integratie traject samen, waarin jouw behoeftes centraal staan. Ik kan je helpen inzicht te geven waar je tegenaan loopt om de regie over je eigen leven te krijgen en werk te vinden dat bij jou past.

Door mijn ervaring in de jeugdhulpverlening en diverse opleidingen met betrekking tot coaching, kan ik verschillende methodieken inzetten die goed aansluiten bij jouw behoeftes.

Bianca is onze coach voor Nieuwkoop.

Thomas Pasman

Re-integratiecoach /
Personal Trainer

“Enthousiast, betrokken, optimistisch en gedreven”. Deze kwaliteiten zet ik als re- integratiecoach in om samen te ontdekken wat jouw kwaliteiten, waarden en wensen zijn. Ik begeleid je in het UWV-traject om te verkennen waar je kansen liggen en waar je energie van krijgt op het gebied van werk. We gaan stapsgewijs aan de slag om jouw doelen te bereiken in een tempo dat bij jou past.

Mijn persoonlijke ervaring met het uitzoeken van “wie ik ben, wat ik kan en wat ik werk gerelateerd wil”, helpt me in de begeleiding van mijn cliënten. Mijn ervaring als personal trainer (sport & voeding) en ondernemer zet ik ook graag in tijdens
coachtrajecten.

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen weg te vinden. Ik help je het vertrouwen te krijgen en eventuele obstakels te overwinnen, om de weg te vinden die bij jou past.

Thomas is onze coach voor De Bilt

Monique Wiegman

Re-integratiecoach /
Ademcoach /Yogadocent

Ik ga graag met jou aan de slag en begeleid je naar de beste versie van jezelf. Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling heeft me geleerd hoe belangrijk het is om eerst in je eigen kracht te staan. Door je kwetsbaar op te stellen en los te laten wat jou niet meer dient, begeleid ik je als re-integratiecoach naar wat haalbaar voor jou is op dit moment.

We stellen concrete doelen samen en creëren een plan van aanpak vanuit een veilige verbinding. Samen onderzoeken we de patronen die jou kunnen tegenhouden om je eigen weg in te slaan. Naast mijn werk als re-integratiecoach ben ik yogadocent en ademcoach. Van oorsprong ben ik communicatiespecialist en heb ik ruime ervaring opgedaan in de mediawereld.

Met mijn diverse achtergrond en levenservaring onderzoek ik graag met jou wat jij nodig hebt, wat je doelen zijn in jouw leven en hoe je hier werk gerelateerd invulling aan kan geven. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en te begeleiden in jouw persoonlijk proces.

Monique is onze coach voor Amsterdam

Gerdien Keizer

Re-integratiecoach

Het geloof in jezelf vind ik als re-integratiecoach je grootste kracht. Maar soms komen er omstandigheden op je pad waardoor je (bijna) stil komt te staan terwijl je eigenlijk heel graag stappen vooruit wil zetten.

Ik begeleid je tijdens je re-integratietraject graag om stapsgewijs weer in beweging te komen. Samen stellen we een duurzaam plan op zodat jij (kleine) stappen kunt nemen om dichterbij je persoonlijke en werkgerelateerde doelen te komen. Als coach stel ik graag goede vragen zodat je tot nieuwe inzichten komt en de juiste antwoorden vindt.

Tijdens het coachtraject werken we onder andere aan het verhogen van je zelfvertrouwen en het geloof in jezelf. Mijn specialiteit ligt bij het samen onderzoeken van (onbewuste) belemmerende overtuigingen en patronen die bij je aanwezig kunnen zijn. Je wilt het niet en toch stap je steeds weer in hetzelfde patroon. Hoe doorbreek je dit? Daar help ik je graag, op een praktische wijze, verder mee. Zodat je weer in beweging komt en stappen vooruit kan zetten richting jouw doel.

Door mijn achtergrond als verpleegkundige en jarenlange ervaring als professioneel coach kan ik cliënten goed ondersteunen met de fysieke en psychische uitdagingen bij een re-integratietraject.

Gerdien is onze coach voor Alkmaar en Amsterdam

Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag