Team

'Bij Inner Flow staan we voor persoonlijke en professionele Werkfit trajecten waarin uw behoefte centraal staat'

Inner Flow is opgericht door Florentine Moonen en Vivianne Snippe. Professionele re-integratie coaches met jarenlange kennis en ervaring met het uitvoeren van coachings en re-integratieactiveiten.

Re-integratie coaches Vivianne en Florentine

Ons team

Het team van Inner Flow bestaat uit gediplomeerde en geaccrediteerde coaches die allen hbo en/of universitair geschoold zijn en hebben jarenlange coachervaring.

Onze coaches hebben opleidingen gevolgd die geaccrediteerd zijn door de NOBCO en de EMCC.

Onze coaches leven de ethische code na.

Re-integratie coach & loopbaancoach Birgit Hulshuis

Birgit Hulshuis

Re-integratie & loopbaancoach

“Ik begeleid u graag bij uw traject en “loop” met plezier een stukje met u mee tijdens uw zoektocht. We kunnen samen kijken naar wat bij u past, waar uw passie ligt en welke mogelijkheden u heeft.

Ik ben (intercultureel) psycholoog en (kinder)coach. Mijn passie is het samen zoeken naar wat mensen blij maakt: de glimlach op uw gezicht. Persoonlijk heb ik ook een tijd gezocht naar de plek waar ik het beste tot mijn recht kwam. Uit ervaring weet ik dat dit met vallen en opstaan gaat. Ik hoop u daarom te kunnen begeleiden, naast u te staan, in uw zoektocht.”

Re-integratie coach & loopbaancoach Florentine Moonen

Florentine Moonen

Re-integratie & loopbaancoach

“Ik kan mij als coach goed inleven in diverse hulpvragen door mijn uitgebreide coachervaring met cliënten die (langdurig) uit het arbeidsproces zijn en door mijn persoonlijke ervaring in familie- en vriendenkring met burn-out, depressie, verslaving en OCD.

Als coach werk ik doelgericht en probleemoplossend, om uw vooraf gestelde doelen te behalen en te integreren in de praktijk.

Met mijn empathische, energieke, intuïtieve, en soms humorvolle benadering krijg ik mijn cliënten in beweging, zodat er weer ruimte komt om stappen te gaan maken met de soms beperkte (fysieke) mogelijkheden van de cliënt. Gezamenlijk stellen we een op maat gemaakt traject samen, waarin uw behoeftes centraal staan. We gaan kijken waar uw kwaliteiten liggen om deze vervolgens in te gaan zetten om uw doel te bereiken en ook om eventuele obstakels en niet helpende overtuigingen te overwinnen.

Door het behalen van diverse opleidingen met betrekking tot coaching, kan ik diverse methodieken & professionele technieken inzetten die aansluiten bij de behoeften van de cliënt.”

Re-integratie coach & loopbaancoach Vivianne Snippe

Vivianne Snippe

Re-integratie & loopbaancoach

“Als betrokken en positief ingestelde coach begeleid ik u op een motiverende wijze tijdens uw UWV coachtraject. Samen verkennen we uw kansen en mogelijkheden en zetten we een koers uit om uw coachdoelen te behalen, in een tempo dat bij u past.

Ik heb veel ervaring met het begeleiden van cliënten, die uitdagingen hebben op het gebied van mentale weerbaarheid. Ook ben ik sterk in het coachen van cliënten die door omstandigheden een carrièreswitch moeten maken. 

Ik coach vanuit de positieve psychologie wat betekent dat we vooruit kijken en dat we uw talenten of kwaliteiten optimaal benutten om de volgende stap in uw persoonlijke traject te kunnen zetten. Naast gediplomeerd professioneel coach ben ik criminoloog en ik neem deze analytische kant van mij graag mee om u zo goed mogelijk te begeleiden. Voor mij is ieder coachtraject maatwerk en staat uw behoefte voorop.”

Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag